SJÆLLANDSKE KOR & VOKAL ENSEMBLER

Ingen varer i kurven.

Nordsjællands Vokal Ensemble efterår 2023

kr.1.775,00

Syng i dejligt rytmisk kammer ensemble sammen med andre øvede sangere i Nordsjællands Vocal Ensemble. Materialet er jazz, pop, rock og dansk. Der er stemmefordelings-prøve til koret NVE igennem aftale med korleder. Ved kvalificeret overrepræsentation på en given stemmegruppe, gælder først til mølle – tilmeldte.
Du skal have betalt korkontingent for at deltage i korets prøver og modtage adgang til materialer på intra med tekster, lydfiler samt øveplaner.
Nye medlemmer har fri prøve 1. koraften ved stemmefordelings-prøve.
Medlem bliver du, ved både tilmelding samt betaling af kor-kontingent.

Du modtager log-in til medlems-intra samt Velkomstbrev, når vi har modtaget din tilmelding-efter første mødegang nåd du er optaget i koret.
Nye medlemmer har fri prøve 1. koraften ved stemmefordelings-prøve. Gamle og eksisterende medlemmer skal være tilmeldt ved korstart.
Du skal være medlem af Nordsjællands Vokal Ensemble for at få adgang til medlemssiderne/intra med tekster, lydfiler samt øveplaner

VIGTIG: Indtast venligst dit CPR nummer i feltet CPR nummer på Kassesiden ved bestilling!

BETALINGSMETODE: Betaling via bankoverførsel

Ikke på lager